Per què el no de JOM?

El fundador de l’empresa, el Sr. Josep Calls Sarroca va pensar en aquestes sigles perquè corresponen a les inicials dels noms dels seus tres fills, Josep M. Calls López, Óscar Calls López y Montserrat Calls López, actualment la segona generació, al capdavant de la direcció de l’empresa.

¿Realitzen informes d’homologació de les peces i / o dimensionals

Si.

Abans de començar una fabricació per primera vegada, realitzem un procés d’homologació de la peça i un dimensional. Treballem per a sectors molt diversos i ens sabem adaptar a totes les necessitats dels nostres clients.

Estem habituats a treballar per a sectors amb alts requeriments de qualitat.

Els tractaments i acabats els realitzen en les seves instal·lacions?

No.

Ens envoltem dels millors col·laboradors per poder oferir aquest servei. Proveïdors competitius i habituats a treballar sota alts requeriments de qualitat.

Internalitzem nomès els processos directes de fabricació, perquè és on creiem que som bons. Per això donem una solució tan complerta als nostres clients i podem oferir pràcticament tots els tractaments superficials existents.

Compleixen amb els terminis de lliurament?

Donem una importància capdal al acompliment dels terminis de lliurament. Per a això comptem amb eines ERP que ens permeten treballar amb planificacions de producció i aprovisionament constant que es realitzen de manera interna i automatitzada cada 3 minuts.

Disposem de personal qualificat que s’encarrega de vetllar perquè els aprovisionaments arribin a temps i que les produccions es realitzen en el moment precís per complir amb el termini de lliurament del producte final.

Disposa de la seva empresa de certificat de qualitat?

Si. Disposem de la certificació ISO 9001.

Des de la direcció de l’empresa sempre hem tingut molt clar que tots els productes fabricats a JOM han de tenir la màxima qualitat. Per això fem rigorosos controls de qualitat en tots els nostres processos fabricació.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search