Descripció del servei

Construcció de matrius per a consum propi i tercers.

Construïm tot tipus de matrius progressives i / o per fases, per després realitzar la fabricació a les nostres instal·lacions. Internalitzem tots els processos de construcció de la matriu des del projecte, fins a l’últim ajust.

Quins beneficis aporta la nostra forma de treballar

Disposem de Departament d’enginyeria propi per al desenvolupament del projecte de la matriu. Disposem dels mitjans humans i tecnològics necessaris, per donar solució a totes les necessitats dels nostres clients.

Donem valor afegit al nostre servei a través de l’experiència i know-how acumulats durant més de 40 anys.

Internalitzem tots els processos productius de la matriu. Ens aporta experiència i ens ajuda a contenir el cost d’inversió, al no encarir el procés, amb la intervenció de tercers.

Disposem de secció d’ estampació pròpia que ens permet poder provar totes les matrius que construïm per garantir un correcte funcionament.

A qui va adreçat aquest servei?

Qualsevol empresa amb la necessitat de fabricació en sèrie (fins a 250 Tn) de components metàl·lics per a qualsevol sector.

Empreses amb la necessitat d’aconseguir un estalvi de costos de producció, ja sigui automatitzant processos, o bé reduint consums de material, per un millor aprofitament de la matèria primera.

Empreses amb secció pròpia d’estampació metàl·lica i amb la necessitat d’ externalitzar la construcció de les seves matrius.

Terminis de lliurament

A JOM som conscients que un dels factors més importants per als nostres clients, és que els terminis previstos es compleixen.

Centrem gran part dels nostres esforços per intentar aconseguir-ho. Per a això treballem amb una planificació interna i realitzem un seguiment a tots els nostres projectes de matriceria per tal d’intentar evitar qualsevol desviació.

Contacta amb nosaltres

  He llegit i accepto la política de privacitat

  icono-calculadora-01

  Demani pressupost GRATUÏT

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Start typing and press Enter to search